KEMPING

Prázdny


Mindazoknak, akik második otthonukat kerekeken, vagy autó, motorkerékpár vagy kerékpár csomagtartójába csomagolva viszik.

Prázdny
Prázdny

KEMPING

Prázdny

Mindazoknak, akik második otthonukat kerekeken, vagy autó, motorkerékpár vagy kerékpár csomagtartójába csomagolva viszik.

Prázdny
Prázdny

30 helyek

Kempingezőknek 30 helyet kínálunk teljes csatlakozással - víz, villany és mosogató.

Prázdny
Prázdny

Kültéri konyha

A közös kültéri konyhában tűzhely, mikrohullámú sütő, vízforraló, hűtőszekrény és mosógép használható.

Prázdny
Prázdny
Prázdny

Szaniter létesítmények

A főépületben található modern szaniterek gondoskodnak a higiéniáról.

WC

Prázdny
Prázdny
Prázdny
Prázdny

Frissítők és szórakozás

Játszótér, aranyos állatkák a mini állatkertben és frissítők a büfénkben teszik kellemesebbé a nálunk töltött időt

Prázdny
Prázdny
Prázdny

Videó

Élvezze most velünk.

Virtuális túra

Nézzünk körül a kempingben.

Olyan helyet keresel, ahol megáll az idő, és teljesen elmerülhetsz a természet karjaiban?


A Malá Bara kemping megfelelő menedék mindazoknak, akik szeretik a friss levegőt, a falevelek susogását és a harmonikus madárcsicsergést elalvás közben. Rejtett gyöngyszem a Tokaj-vidék szívében, ahol a hagyományok találkoznak a modern felszereltséggel és a természeti szépséggel.

A Malá Bara kempingünk többet kínál, mint egy alvóhelyet. Ez egy kalandpark, ahol személyre szabott szállást választhat – akár a csillagok alatti lakókocsiban szeretne aludni, akár luxuslakás a fák tetején lévő házakban.

Önt 700 éves történelem veszi körül, ugyanakkor minden modern kényelem, beleértve a kültéri csatlakozókat a lakókocsikhoz, a wifi és még a konyhát is a kulináris alkotásokhoz. És a gyerekeknek? Erdei park, játszótér és mini farm barátságos állatokkal. Játszhatnak és tanulhatnak a természetről, új barátokat találhatnak. Élvezze a helyi tokaji borokat, és hagyja, hogy magával ragadja a környező természet szépsége.

Képzeld el, hogy egy napos kirándulás után Tokaj szőlőiben és kerékpárútjain visszatérsz a táborba, ahol büfénkben egy finom falat várja. Amíg a gyerekek a játszótéren szórakoznak, Ön a szaunában vagy a pezsgőfürdőben lazíthat, melyek exkluzív házaink részét képezik. És ha eljön az este, találkozhatsz más utazókkal, és mesélhetsz a tűz mellett.

Ne csak mások történetei csábítsanak el – tapasztalja meg saját történetét a Malá Bara Campingben! Akár biciklivel, motorral, autóval vagy lakókocsival érkezik, barátságos környezetünk és első osztályú szolgáltatásunk készteti a visszatérésre. Foglaljon helyet, és készüljön fel egy kalandra, ahol minden nap felejthetetlen emlékké válik. További információért és foglalásért keress minket a 0950 282 182-es telefonszámon vagy a campingmalabara@gmail.com címen. Várjuk látogatását, ahol felejthetetlen emlékeket teremtünk együtt!

KEMPING

Kerekes otthonában mindent megtalál, amire szüksége van. Az itt-tartózkodás kényelmes és gondtalan lesz. 4 csillagos kempingünkben 30 lakókocsi elhelyezésére van lehetőség elektromos csatlakozással, ivóvízzel és közvetlen napfény lehetőségével. Van még egy büfé csapolt sörrel, kofolával és valami apró ennivalóval. Természetesen igazi kempinghangulatban lehet része.

KÖZÖS KONYHA

Minden táborozó rendelkezésére áll egy szabadtéri konyha és mosogató mosogató. Közös konyhánkban ételt készíthet vagy mosogathat. Használhatja a mosógépet, hűtőszekrényt, tűzhelyet, főzőlapot, mikrohullámú sütőt vagy vízforralót.

Szaniter létesítmények

A higiéniáról a főépületben található modern vizes helyiségeink gondoskodnak, ahol WC és zuhanyzó is rendelkezésre áll.

MINI FARM

Mini farmunk aranyos állatai minden nap mosolyt csalnak az arcára. Találkozhatsz bájos pávákkal, elegáns struccokkal, bozontos nyuszikkal, rendetlen csirkékkel és mini kecskékkel.

JÁTSZÓTÉR

A gyerekek jól érzik magukat a mászókákon, hintákon, csúszdákon és egy nagy trambulinon. Játszóterünk a szórakozás, a játékok és az új barátságok helyszíne

BÜFÉ

A kempingben található büfében üdítőket, kellően lehűtött sört vagy egyéb frissítő italokat, valamint valami apró ennivalót lehet kapni.

Kemping felszerelés

Közös zuhanyzók és WC-k

Villamos bekötés

Vízforraló

Tűzhely

Piperecikkek

Víz csatlakozás

Hűtőszekrény

Hob

Kültéri konyha

Mosogató

Mikrohullámú sütő

Mosógép

Térkép

Fedezze fel a kempinget az egyes pontokra kattintva.

Rólunk írtak

Gyönyörű környeze

Gyönyörű környezet kellemes kiszolgálás,minden új,modern,nagyon tetszett ott,köszönöm a túrát a fák tetején lévő házak között.Nagyon ajánlom a látogatást, látni kell

Daniela

Minden nagyszerű

Minden szuper, kedves személyzet, ajánlom. Ha Szlovákia ezen szegletében szeretne táborozni, ez egy kiváló hely. Itt mindent megtalál, amire szüksége van, konyhát gépekkel, szanitereket, tökéletes, tiszta, kellemes helyet a nyaraláshoz.

Andrea

Szép kemping

Szép kemping, tiszta, csendes és mindent megtalál, amire szüksége van. Még egy mosógép is benne van az árban.

Elvira

Árlista

az árak egy éjszakára vonatkoznak

Prázdny

Felnőtt 

5 €

Gyermekek 12 éves korig

3 €

Autó

5 €

Motorbicikli

3 €

Lakókocsi, lakóautó

13 €

Kis lakóautó (offroad, T5, Caravelle, pickup, stb.)

9 €

Kis sátor  

5 €

Nagy sátor több mint 15m2 

8 €

Elektromos kapcsolat 

5 €

Prázdny

Egy jó táborozó a megfelelő inget viseli

Pólóink ​​nem csak kempingezésre, hanem mindennapi viseletre is alkalmasak.
Nagyszerű módja annak, hogy megmutassa a természet és a szabadtéri tevékenységek iránti szeretetét.

Házak a fák koronájában

Tapasztalja meg az egyedülálló légkört és kényelmet a természet ölelésében
nem hagyományos szálláshelyen a fák tetején.

Lakás

Kényeztesse magát luxussal, és éljen úgy, mint a múlt nemesei.
 

Privacy policy settings

We use cookies so that we can provide you with the best user experience possible. More info...