WELLNESS

Prázdny

Pihenjen és töltődjön fel nem hagyományos, privát wellness központunkban a fák tetején, 4 m magasságban. Választhat szaunaházat, pezsgőfürdőházat vagy ezek kombinációját.

Prázdny
Prázdny

WELLNESS

Prázdny

Pihenjen és töltődjön fel nem hagyományos, privát wellness központunkban a fák tetején, 4 m magasságban. Választhat szaunaházat, pezsgőfürdőházat vagy ezek kombinációját.

Prázdny
Prázdny

Menekülést keresel
a mindennapi valóságból?

Emelkedj a világ fölé, és tapasztald meg a kikapcsolódást, amely a mennyekbe emel! Bemutatjuk Önnek a Wellness a fák tetején, a béke egyedülálló oázisa négy méteres magasságban, ahol a luxus, a természet és a felejthetetlen élmény találkozik.

Fahegyi wellnessünkben két exkluzív szolgáltatás várja Önt

házak, amelyek nem csak a hétköznapok nyüzsgése elől való menekülést, hanem a természettel való megismételhetetlen szimbiózist is kínálják. Az első ház infra- és finn szaunával, hűtőkáddal, öltözővel, zuhanyzóval és WC-vel felszerelt. A második ház jakuzzival, ahol buborékokban lehet pihenni, pihenősarokkal, öltözővel, WC-vel és zuhanyzóval. És mindezt az erdő csendje és a madarak éneke veszi körül.

Képzelje el, hogy levelek susogása és madárdal veszi körül, miközben teste új energiát vesz fel infraszaunánkban.

Utána frissítse fel magát a hűsítő kádban, hogy serkentse érzékeit, és felkészüljön egy újabb ellazulásra. Vagy pihenjen kényelmesen a pezsgőfürdőben, ahol a buborékok masszírozzák az izmait, miközben elméje a békés jólét világába utazik.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megtapasztaljon valami különlegeset! Foglalja le wellness-élményét még ma, és engedje el magát a természet csendes ölelésében. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben a campingmalabara@gmail.com címen vagy telefonon a 0950 282 182-es telefonszámon.

Prázdny

Virtuális túra

Nézzük meg

Prázdny

SZAUNA

Pihenjen és kényeztesse magát a luxus privát kombinált infravörös és finn szaunában. Élvezze a meleget és a békét egy elegáns környezetben, ahol megszabadulhat a stressztől és új energiákra tehet szert. A szauna után a zuhanyzóban frissülhet fel, amely közvetlenül a szaunaházban található.

pezsgőfürdő

Merüljön el a jólét világában privát pezsgőfürdőnkben. Hagyja magát elragadni a gyengéd masszázsáramoktól, amelyek ellazítják testét és elméjét. Az Ön kényelme érdekében a pezsgőfürdőben egy öltöző és egy WC is található.

Árlista

Prázdny

1 óra saját szauna 1-5 fő részére

40 €

1 órás privát pezsgőfürdő 1-5 fő részére

40 €

Fürdőköpeny (kölcsönzés)

5 €

Törülköző (kölcsönzés)

ingyenes

Prázdny

We use cookies so that we can provide you with the best user experience possible. More info...