Ajándékozzon egy egyedülálló élményt, pihenjen a fák tetején a wellness mellett

Prázdny

Az utalványok 2024 végéig használhatók fel.

Prázdny
Prázdny

Ajándékozzon egy egyedülálló élményt, pihenjen a fák tetején a wellness mellett

Prázdny

Az utalványok 2024 végéig használhatók fel.

Prázdny
Prázdny

Képzeld el a menekülést
a napi rutinból

Egy hely, ahol megáll az idő, és a természet karjaiban találod magad, magasan a föld felett, olyan kilátással, amitől eláll a lélegzete. Nincs több hétköznapi szállodai szoba – most lehetősége van a fák tetején tölteni az éjszakát, erdővel és madarak énekével körülvéve. Bemutatjuk Önnek utalványainkat - egy rendkívüli kaland kulcsát, amely közvetlenül a Tokaj régió szívébe visz.

Projektünk nem csupán szállást kínál; ez egy rendkívüli élmény. Az öt szálláshely mindegyike egy-egy Tokajra jellemző szőlőfajta - Furmint, Lipovina, Kabar, Zéta és Muškát Žltý - nevét viseli, szimbolizálva a tokaji táj egyediségét és hagyományait.

A másik két ház a pihenést szolgálja: az egyikben pezsgőfürdő, a másikban szauna található. Mindegyik magasan, négy méteres magasságban található, központi lépcsősor köti össze, ahol barátokkal vagy családdal találkozhatunk, és élvezhetjük az erdei park végtelen szépségét vagy a finom tokai borokat. Ha pedig az utalvány vásárlása mellett dönt, még jobb áron kapja meg ezt a felejthetetlen élményt.

Szeress reggel, amikor a fák zöld koronáira ébredsz reggelivel kosárban és kávéval, és este, amikor a ködös köd lustán árad alattad, hallgatva a tücskök csiripelését kortyolással teát vagy kivételes tokaji bort. Minden ház modern kényelemmel van felszerelve, beleértve a konyhát és a fürdőszobát, a TV-t vagy a Wi-Fi-t, így a természethez való kötődését az otthon kényelme kíséri.

És ha jön a hideg, ne aggódjon – a házak fűtéssel és légkondicionálóval vannak felszerelve az egész éves kényelem érdekében. Az utalvány megvásárlásával nem csak kivételes tartózkodást kap, hanem megtakarítást is, vagy lehetőséget a helyi tokaji borok kóstolójának megszervezésére és így a kellemes és a hasznos összekapcsolására - kikapcsolódás a kultúrával.

Ne habozzon, és tegyen egy lépést egy egyedülálló élmény felé. Vásároljon utalványt tokaji faházainkban még ma, és biztosítson egy helyet, ahol kikapcsolódása és kalandja eggyé válik. Csak válasszon egyet a weboldalunkon található ajánlatok közül, és készüljön fel a valóságtól való valódi menekülésre. Ígérjük, hogy élmény lesz, mindezt barátságos mosollyal és a természet tárt karjaival. Vásároljon utalványt most és hagyja, hogy elragadja magát Tokaj varázsa!

Az utalvány beváltásának módja

a) Az utalvány megvásárlása után a tartózkodás pontos időpontját telefonon szükséges lefoglalni. a +421907936078-as számon hétköznap, vagy a campingmalabara@gmail.com email címen az utalvány kódjával. A bérbeadó megtudja az ügyfél által választott időpont elérhetőségét
b) Az üdülés megkezdésekor a recepción kóddal ellátott nyomtatott utalványt kell bemutatni.
c) Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót 1,50 €/fő/éj.
d) Az érvényességi idő az utalványon van feltüntetve. Az érvényességi idő lejárta után az ügyfélnek nincs joga szállást foglalni Malá Bara fasorában.

Lemondási feltételek
Az ügyfél az utalvány elektronikus formában történő kézbesítésétől számított 14 napon belül jogosult indoklás nélkül elállni az utalvány vásárlásától, kivéve, ha az utalványt felhasználta. A vásárlástól való elállás az első mondat értelmében e-mailben kérhető a campingmalabara@gmail.com címen, az üzenetben meg kell határozni az ajánlatot, az utalvány kódját és az utalványok számát, amelyekről az Ügyfél el kíván állni. a vásárlástól. A befizetés visszakerül az ügyfélnek arra a számlára, amelyről a fizetést regisztrálták.

We use cookies so that we can provide you with the best user experience possible. More info...